Fitquick

Site name

Wat kan je bij Fit Quick doen?

Bij Fit Quick doe je in 20 minuten een volledige training. Het resultaat van deze training staat gelijk aan twee uur trainen in een ‘reguliere’ sportschool. Dat kan omdat Fit Quick gebruik maakt de revolutionaire EMS techniek.

Fit Quick is een kleinschalige studio. De training is individueel of maximaal met twee personen tegelijk. De training wordt op je persoonlijke wensen afgestemd. Elke maand is er een nieuw trainingsschema. De training bestaat uit een aantal onderdelen, we starten met een korte warming up. Daarna volgen er verschillende (combinatie) oefeningen voor de verschillende spiergroepen en de training wordt afgesloten door een circuit waarin een aantal oefeningen elkaar snel opvolgen.

EMS-training, electronic muscle stimulation, houdt in dat je spieren door een laagfrequente electronische impuls worden gestimuleerd. De training is daardoor bijzonder effectief.

EMS stimuleert de doorbloeding en stofwisseling, het bevordert gewichtsverlies, vetverbranding en is anti-cellulitis. EMS verhoogt je VO2max, dat is maximale zuurstofopname, waardoor je prestatievermogen toeneemt. Het uithoudingsvermogen en opbouw van spieren neemt met 30% toe. De effecten van EMS zijn in verschillende wetenschappelijke onderzoeken aangetoond en de voordelen van EMS wordt door steeds meer mensen ervaren.

Wie kan terecht bij Fit Quick?
EMS trainingen zijn voor beginnende en gevorderde sporters. Het trainingsniveau wordt afgestemd per persoon afhankelijk van het niveau en het doel. Het doel kan gewichtsverlies zijn, uithoudingsvermogen, spieropbouw, fit worden of fit blijven. Tijdens een proefles ervaar je zelf of EMS en Fit Quick een verrijking voor je kan zijn.
Waarom AQ8?
Er zijn veel verschillende EMS producten verkrijgbaar. AQ8 heeft het grote voordeel dat het een draadloos systeem is. Met die vrijheid is het mogelijk om een grotere variatie aan oefeningen te doen, de training blijft daardoor een uitdaging. De systemen geven de mogelijkheid de training in de buitenlucht of op een andere locatie te doen. Om  te starten heb je als met AQ8 traint alleen een set speciale onderkleding. Wat het laagdrempelig maakt.
in 20 minuten trainen

in 20 minuten trainen

Fit, afvallen, conditietraining.
Image
Image
Image
Image
Image
Image