Fitquick

Site name

Wat kan je bij Fit Quick doen?

Bij Fit Quick doe je in 20 minuten een full-body workout. Deze training staat gelijk aan twee tot drie uur trainen in een andere sportschool. Dat kan omdat Fit Quick gebruik maakt de revolutionaire EMS techniek. We werken met de twee meest geavanceerde EMS merken die er zijn, met Visonbody en AQ8. Fit Quick is kleinschalig opgezet. In de studio trainen maximaal twee personen tegelijk en de training wordt op je persoonlijke wensen afgestemd.

EMS-training, electronic muscle stimulation, houdt in dat je spieren door een laagfrequente electronische impuls worden gestimuleerd. De training is daardoor bijzonder effectief.

EMS stimuleert de doorbloeding en stofwisseling, het bevordert gewichtsverlies, vetverbranding en is anti cellulitis. EMS verhoogt je VO2max, maximale zuurstofopname, waardoor je prestatievermogen toeneemt. Het uithoudingsvermogen en opbouw van spieren neemt met 30% toe. De effecten van EMS zijn in verschillende wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

Wie kan terecht bij Fit Quick?
EMS trainingen zijn voor beginnende en gevorderde sporters. Het trainingsniveau wordt afgestemd per persoon afhankelijk van het niveau en het doel. Het doel kan gewichtsverlies zijn, uithoudingsvermogen, spieropbouw, fit worden of fit blijven. Tijdens een proefles ervaar je zelf of EMS en Fit Quick een verrijking voor je kan zijn.
Waarom AQ8?
Er zijn veel verschillende EMS producten verkrijgbaar. AQ8 heeft het grote voordeel dat het een draadloos systeem is. Met die vrijheid is het mogelijk om een grotere variatie aan oefeningen te doen, de training blijft daardoor een uitdaging. De systemen geven de mogelijkheid de training in de buitenlucht of op een andere locatie te doen. Bij AQ8 heb je alleen een ondergoed nodig. Afhankelijk van jou wensen kan er bepaald worden welk merk bij jou past. 
in 20 minuten trainen

in 20 minuten trainen

Fit, afvallen, conditietraining.
Image
Image
Image
Image
Image
Image